7,5% éxtra voordeel
op de hele collectie
Dag
Uur
Min
Sec

Talalay Latex Matras

1 producten

Filter sluit filters
Filters
Set Descending Direction
Filter
  1. Afdeklaag Talalay latex Remove This Item
  1. AEROMAX Aventi Matras 15% voordeel
    AEROMAX Aventi Matras
    vanaf Special Price  714,- Regular Price  840,-

1

per pagina

Wat is een Talalay latex matras

Een Talalay latex matras is een van de meest luxe matrassen in de matrassenwereld. Het is een flexibele, luxe en superieure rubber gemaakt op basis van latex. De grondstof voor dit matras wordt gewonnen uit een rubberboom. In de schors van deze boom zitten melkbuisjes met rubbermelk. Dit rubbermelk kan vervolgens worden gemixt met synthetisch latex. Een matras mag al een Talalay latex matras genoemd worden zodra er minimaal 30% natuurlijke latex in zit. Niet het percentage natuurlijke latex maakt een matras een Talalay latex matras, maar juist het productieproces.

In tegenstelling tot een latex matras heeft een Talalay latex matras juist een open celstructuur. Het productieproces van bevriezing, vulkaniseren en oxidatie die wordt toegediend in de latex zorgt voor een unieke open celstructuur en een superieure samenstelling. Het kent unieke eigenschappen op gebied van veerkracht, uniformiteit, duurzaamheid en ventilatie.

De afmetingen van een Talalay latex matras

Een Talalay latex matras is verkrijgbaar in diverse afmetingen. Of je nu op zoek bent naar een 1-persoons matras of een 2-persoons matras, bij Swiss Sense vind de geschikte maat matras.

Populaire eenpersoonsmatrassen zijn: het matras 70x200, het matras 80x200, het matras 90x200 en het matras 100x200.

Populaire tweepersoonsmatrassen zijn: het matras 140x200, het matras 160x200 en het matras 180x200.

Ook voor de wat langere personen boven de 180 centimeter hebben we matrassen met een lengtemaat van 210 of 220 centimeter.

Een Talalay latex matras kopen bij Swiss Sense

Bij Swiss Sense kun je eenvoudig online of in een van onze winkels een Talalay latex matras aanschaffen. Ga voor een goede nachtrust en koop een matras dat bij jou past. Twijfel je nog of verschillen jouw wensen met die van je partner? Dan kun jij bijvoorbeeld voor een Talalat latex matras gaan en jouw partner bijvoorbeeld voor een koudschuim matras, pocketvering matras of traagschuim matras.

Bij Swiss Sense kun je altijd terecht voor een persoonlijk slaapadvies. Ga hiervoor langs bij jouw dichtstbijzijnde Swiss Sense winkel en laat je adviseren door onze slaapadviseurs. Ook online staan onze slaapadviseurs voor je klaar.