7,5% éxtra voordeel
op de hele collectie
Geen producten gevonden.

Energiek wakker worden dankzij het juiste matras

Voldoende en goed slapen is belangrijk voor het leiden van een gelukkig leven. Wanneer je goed uitgerust bent kun je immers de uitdagingen van alledag net iets beter aan en heb je genoeg energie om de successen van het leven te vieren. Er zijn verschillende manieren om er ervoor te zorgen dat je elke ochtend weer uitgerust wakker wordt. Zo kan de slaapkamer beter niet te warm zijn en is het van belang dat er voldoende geventileerd wordt. Bovendien kunnen verduisterende gordijnen ervoor zorgen dat het 's ochtends wat langer donker is en je nog wat extra uurtjes kunt meepakken. Naast de eerder genoemde omstandigheden die bijdragen aan een goede nachtrust is bijvoorbeeld ook het juiste matras een belangrijke factor voor een optimale nachtrust.

Matras 90x190 verkrijgbaar in diverse varianten

De matrassen bij Swiss Sense zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. Zo zijn er verschillende matrassen te koop die passen op bedden voor twee personen, maar kun je ook terecht voor 1 persoons matrassen. Matrassen van 90 centimeter breed en 190 centimeter lang zijn prima afmetingen als je van plan bent om een 1 persoons matras aan te schaffen. Een matras 90x190 is verkrijgbaar in diverse materialen en in verschillende hardheden.

De ruime keuze geeft je de mogelijkheid om een bedbodem uit te zoeken dat bijdraagt aan het ideale slaapcomfort. Deze keuzemogelijkheden zijn er omdat de wens voor bepaalde productspecificaties, zoals bijvoorbeeld de hardheid van het matras, per persoon kan verschillen. Het is daarom van belang om na te gaan op wat voor matras je het beste slaapt. Weet je nog niet precies wat je zoekt? Bekijk dan onze vergelijkingspagina gemaakt waar je alles kunt vinden over verschillende type matrassen en deze eenvoudig kunt vergelijken.

Kwalitatief goede matrassen

Natuurlijk kun je voor een matras niet alleen maar terecht bij Swiss Sense. Toch wordt er vaak voor ons gekozen, omdat je bij ons kunt rekenen op boxsprings van een goede kwaliteit. Er worden verschillende opties aangeboden, waardoor je een item kunt aanschaffen dat jouw lichaam echt de juiste ondersteuning biedt. Zo kun je bij Swiss Sense bijvoorbeeld terecht voor koudschuim matrassen. Deze matrassen vormen zich naar je lichaam maar voelen tevens stevig aan.

Hetzelfde geldt voor traagschuim matrassen die het lichaamsgewicht verdelen zonder drukpunten en daardoor het risico op doorliggen verkleinen. Bij al deze matrassen kun je ervan uitgaan dat ze van hoogwaardige kwaliteit zijn, waardoor de levensduur lang is en je deze niet na een paar jaar al hoeft te vervangen. Voor meer informatie over de levensduur van matrassen kun je onze adviespagina raadplegen. Zeker omdat een matras elke nacht weer opnieuw gebruikt wordt en van groot belang is voor jouw functioneren overdag, is het zeker aan te raden om deze aankoop te doen bij één van de betere speciaalzaken.