Koudschuim matras 160x200

1 producten

Filter sluit filters
Filters
Set Descending Direction
Filter
  1. Breedte 160
  2. Lengte 200
  3. Type Koudschuim
  1. Gazella Web-Only I Hybride Koudschuim Matras 2 halen = 1 betalen
    Gazella Web-Only I Hybride Koudschuim Matras
    vanaf Special Price  519,-

1

per pagina

De voordelen van een koudschuim matras 160x200

Een koudschuim matras 160x200 is geschikt voor een bed van 160x200. Een koudschuim matras geeft je veel voordelen. Het matras past zich onder andere perfect aan je slaaphouding aan. Het vormt zich precies naar jouw lichaam. Hierdoor geniet je van een comfortabele nachtrust. Daarnaast is een koudschuim matras 160x200 ook zeer veerkrachtig. Het geeft je de gewenste en nodige hardheid, waardoor het erg comfortabel ligt. Een koudschuim matras staat er ook om bekend dat het erg hygiënisch en vlam vertragend is.

Voor wie is een koudschuim matras 160x200 geschikt

Een koudschuim matras 160x200 heeft een open celstructuur. Hierdoor ventileert dit type matras erg goed en wordt transpiratievocht uitstekend afgevoerd. Door de goede ventilatie en vochtregulatie is dit type matras geschikt voor mensen die het snel warm hebben in bed. Ook is een koudschuim matras geschikt voor mensen met lichamelijke klachten, zoals rugklachten. Het matras vormt zich helemaal naar je lichaam. Hierdoor wordt je lichaam goed ondersteund.

Een koudschuim matras 160x200 gaat lang mee

Een koudschuim matras van 160x200 staat ook bekend om zijn lange levensduur. Een koudschuim matras gaat gemiddeld wel 12 tot 15 jaar mee. Dit is wel afhankelijk van de HR-waarde, belasting, frequentie van gebruik en de mate van onderhoud. Ook liggen de kosten van een koudschuim matras vaak lager dan een ander soort matras. Het is dus een zeer interessante optie als matras.

Een koudschuim matras kopen

Wil je een koudschuim matras van 160x200 met een hoge kwaliteit, maar voor een lage prijs? Bekijk dan onze collectie aan koudschuim matrassen. Het is een duurzaam matras dat een lange tijd mee zal gaan. Twijfel je nog of een koudschuim matras iets voor jou is? Raadpleeg dan onze online matraswijzer. Door middel van een aantal korte vragen kom je erachter wat voor type matras het beste bij jou past. Wellicht past een pocketvering matras of een traagschuim matras wel beter bij jou.

Voor een persoonlijk slaapadvies kun je ook terecht in jouw dichtstbijzijnde Swiss Sense winkel. Onze slaapadviseurs voorzien je graag van een persoonlijk advies. Daarnaast kun je in de winkel ook direct een aantal matrassen uitproberen.