Nachtkastjes Zwart

9 producten

Filter sluit filters
Filters
oplopend
Filter
  1. Type Nachtkastjes
  2. Kleur Zwart

9

per pagina

Een zwart nachtkastje kan niet ontbreken in de slaapkamer

Een zwart nachtkastje is niet alleen mooi, maar ook ontzettend handig. Zo is jouw digitale wekker, glaasje water, boek, bril of telefoon altijd binnen handbereik. De kleur zwart past vaak bij iedere kleur bed of boxspring. Natuurlijk past het ook bij een zwarte boxspring. Bekijk ons ruime assortiment aan bedtafeltjes in diverse stijlen en materialen. 

Zwart nachtkastje verkrijgbaar in diverse materialen

Bij Swiss Sense hebben we een ruim aanbod aan zwarte nachtkastjes. Deze zijn verkrijgbaar in diverse materialen. Houd je van een stoer en industrieel uiterlijk? Ga dan voor een nachtkastje van zwart metaal. Hierbij wordt hout en metaal gecombineerd. Liever een nachtkastje van helemaal zwart hout? Dat is uiteraard ook mogelijk!

Daarnaast vind je ook enkele stoffen nachtkastjes terug in ons assortiment. Het leuke hieraan is dat je deze in dezelfde stof en kleur kunt bestellen als jouw boxspring. Zo creëer je een geheel. 

Zwart nachtkastje met lades

Houd je van een nette en opgeruimde slaapkamer? Dan hebben we ook zwarte nachtkastjes met lades. Hierin kun je van alles opbergen, zodat je slaapkamer er altijd strak uit ziet. Je hebt hierbij de keuze uit 1, 2 of 3 lades. Daarnaast hebben we ook nachtkastjes met een open ruimte en één lade. Zo is er voor iedereen wel een geschikt zwart nachtkastje te vinden. 

Verkrijgbaar in verschillende hoogtes en breedtes

Een zwart nachtkastje is ook in verschillende hoogtes en breedtes verkrijgbaar. Wanneer je niet veel ruimte hebt naast je bed of boxspring, dan is het goed om te kijken naar de breedte van de nachtkastjes. Ook de hoogte bepaalt hoe makkelijk je bij jouw nachtkastje kan. Dit is onder ander ook afhankelijk van de hoogte van je bed. 

Bestel je zwarte nachtkastje online of in de winkel

Een nachtkastje dient altijd besteld te worden. Je kunt dit eenvoudig zelf doen via onze website. Je ziet dan ook direct de verwachte levertijd erbij. Wil je liever eerst de nachtkastjes in het echt bekijken? Dat is uiteraard ook mogelijk. In al onze Swiss Sense winkels vind je een greep uit het assortiment. Onze slaapadviseurs helpen je graag bij het kiezen van een zwart nachtkastje.