7,5% éxtra voordeel
op de hele collectie
Geen producten gevonden.

Matras 80x190 geschikt voor iedere ruimte

Een matras met de afmeting van 80x190 komt niet vaak meer voor. Natuurlijk zijn er altijd nog steeds bedden of ledikanten te koop met deze afmeting en hier heb je dan ook een bijpassend matras voor nodig. Een matras van 80x190 is ideaal voor de wat smallere bedden. Heb je bijvoorbeeld beperkt de ruimte in je slaapkamer of ben je op zoek naar een matras voor je zoon of dochter? Dan is een matras met deze afmeting wellicht wel de geschikte maat.

Matras 80x190 met pocketvering

De matras 80x190 is verkrijgbaar met een pocketveringkern. Een pocketvering matras bestaat uit losse pocketveren, die allemaal afzonderlijk van elkaar in een matras zijn verwerkt. Alleen in het midden van het matras zijn de veren aan elkaar verbonden. Op deze manier kunnen ze perfect inspelen op de bewegingen die je maakt.

De matras 80x190 met pocketvering bij Swiss Sense bestaat uit een Core-Connect spring technology. Dit is een bijzondere en zeer unieke matraskern. Het bestaat namelijk uit 3 verschillende hardheden. Op deze manier geeft het de perfecte ondersteuning op drukpunten, zoals je schouders en heupen. Met deze kern ervaar je een uitstekende ergonomische ondersteuning dat zich perfect aanpast aan je lichaamsgewicht en -contouren.

Matras 80x190 met comfort foam afdeklaag

Een matras 80x190 met een comfort foam afdeklaag biedt een stevig ligcomfort. Comfort foam staat ook wel bekend als polyetherschuim. Deze schuim wordt als afdeklaag gebruikt voor over de pocketveringkern. Dit type schuim heeft een gesloten celstructuur. Hierdoor is het wat minder veerkrachtig, maar het biedt wel een stevig ligcomfort.

Houd je matras 80x190 lekker fris

De matras 80x190 heeft een tijk gemaakt van 100% polyester. Deze tijk is afritsbaar en daarnaast ook wasbaar. Een erg handige manier om je matras lekker fris te houden.

Groot assortiment aan matrassen

Bij Swiss Sense hebben we een ruim assortiment aan matrassen. Dus mocht de matras maat 80x190 toch niet de juiste afmeting zijn, dan hebben we ook nog een ruime keuze aan matrassen in een andere afmeting. Populaire maten zijn de: matras 90x200, matras 80x200 en de matras 90x190.

Wil je een persoonlijk advies over wat voor type matras het beste bij jou past? Ga dan langs bij jouw dichtstbijzijnde Swiss Sense winkel en laat je adviseren door onze slaapadviseurs. Ook online staan onze slaapadviseurs voor je klaar. Voor een persoonlijk matras advies online kun je eenvoudig de chat links onderin raadplegen. Natuurlijk kun je ook altijd de matraswijzer raadplegen.