Gratis verzending boven €35,-
Advies nodig? Bel gratis 085 0687 500

4 Seizoenen Dekbed Dons

3 producten

Filter sluit filters
Filters
Type
 1. Dekbedden
Sale
 1. Ja
 2. Nee
Uitvoering
oplopend
Filter
 1. Type Dekbedden
 2. Vulling Dons
 3. Uitvoering 4-seizoenen
 1. Meest verkocht
  Dixxius 4-Seizoenen Silver Royal 90% Dons Dekbed
  Dixxius 4-Seizoenen Silver Royal 90% Dons Dekbed
  vanaf Special Price  290,-
 2. Dixxius 4-Seizoenen Green Royal by vtwonen dekbed
  Dixxius 4-Seizoenen Green Royal by vtwonen dekbed
  vanaf Special Price  275,-
 3. Best beoordeeld
  Dixxius 4-Seizoenen Gold Royal 100% Dons Dekbed
  Dixxius 4-Seizoenen Gold Royal 100% Dons Dekbed
  vanaf Special Price  465,-

3

per pagina

4 seizoenen dekbed dons: geschikt voor ieder seizoen

Een 4 seizoenen dekbed dons is geschikt voor ieder seizoen van het jaar. Een 4-seizoenen dekbed bestaat namelijk uit twee dekbedden. Een met een dunne vulling en de ander met een wat dikkere vulling. Het dekbed met de wat dunnere vulling is een zomerdekbed geschikt voor in de zomer. Het dikkere dekbed is ideaal voor in de lente en in de herfst. Zodra het ’s nachts echt koud begint te worden, dan kun je de twee dekbedden aan elkaar vast maken door middel van knoopjes, drukkers of een ander systeem. Op deze manier creëer je een heerlijk warm winterdekbed.

4 seizoenen dekbed dons: de meest luxe vulling

Een dekbed kan verschillende vullingen hebben. Een daarvan is dons. Een donzen dekbed staat bekend als de meest luxe en comfortabele vulling voor een dekbed. Dit dekbed houdt de warmte goed vast, maar ventileert ook uitstekend. Hierdoor is de kans minder groot dat je ’s nachts transpireert in bed. Doordat het dekbed gevuld is met eendendons of ganzendons voelt het erg zacht en licht aan.

Een ander voordeel is dat een 4 seizoenen dekbed van dons anti-allergisch is. Alle donzen dekbedden zijn namelijk voorzien van het nomite label. Dit houdt in dat het binnendringen van huisstofmijt wordt tegen gegaan. Het is daarom uitermate geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie.

De soorten dons van een 4 seizoenen dekbed dons

Een 4 seizoenen dekbed dons kan bestaan uit verschillende soorten dons. Hoe meer dons er in het dekbed verwerkt is, hoe duurder het dekbed. Het staat niet voor niets bekend als het meeste luxe en comfortabele dekbed. Een donzen dekbed heeft meestal een vulling van eendendons of ganzendons. De eigenschappen van eenden- en ganzendons is vrijwel gelijk aan elkaar. Ganzendons is alleen iets hoogwaardiger, omdat ganzen groter zijn en dus ook grotere donsvlokken hebben. Het heeft hierdoor een beter isolatievermogen dan eendendons.

Twijfel je of een donzen dekbed iets voor jou is? Bekijk dan ook eens onze andere dekbedden, zoals een wollen dekbed of een synthetisch dekbed.