Lente Voordeel Dekbedden | Swiss Sense Lente Voordeel Dekbedden | Swiss Sense

Kruip heerlijk weg onder het fijnste dekbed


Ben je op zoek naar een perfect dekbed? Houd dan rekening met de juiste maat, de warmteklasse, de vulling en de tijk van het dekbed. Ga na wat jouw persoonlijke voorkeuren zijn en kies vervolgens het fijnste dekbed. Ontdek hier het uitgebreide aanbod dekbedden en profiteer nu van 30% korting op alle Dixxius dekbedden.

 • Ruime keuze uit verschillende materialen
 • Gratis verzending boven €35,-
 • Betaling bij levering mogelijk

Dekbed aanbiedingen

Lekker slapen begint bij een goed bed én een fijn dekbed. Een dekbed dat bij jou past, of je het nu juist altijd warm of juist koud hebt. Een dekbed dat zorgt voor de juiste warmte, comfortabel aanvoelt en goed ventileert. Swiss Sense biedt een uitgebreide collectie dekbedden in diverse maten en gemaakt van verschillende materialen. In onze webshop en in onze winkels vind je regelmatig aanbiedingen en bieden we dekbedden aan tegen scherpe prijzen.


Diverse maten met korting

Het bepalen van het juiste dekbed hangt onder meer af van de grootte van het bed. Houd er rekening mee dat het dekbed altijd groter is dan je matras. Er zijn daarom dekbedden in verschillende afmetingen. De meest voorkomende maten zijn 140x200cm, 140x220cm, 200x200cm, 200x220cm of een lits-jumeaux van 240x200cm of 240x220cm. Heb je een extra breed bed? Kies dan ook voor een royaal king-size dekbed van 260x220cm.


 1. Dixxius Silver Royal 90% Dons Dekbed 30% voordeel
  Dixxius Silver Royal 90% Dons Dekbed
  vanaf Special Price  126,- Regular Price  180,-
 1. Dixxius Gold Royal 100% Dons Dekbed 30% voordeel
  Dixxius Gold Royal 100% Dons Dekbed
  vanaf Special Price  238,- Regular Price  340,-
  100%

Dekbedden met verschillende warmteklassen

Omdat de één het snel warm heeft en de ander echt een koukleum is, zijn er dekbedden in verschillende warmteklassen. Hierdoor is er altijd een dekbed dat past bij jouw persoonlijke wensen en tegelijkertijd zorgt voor optimale ventilatie. Welke warmteklasse je kiest, is onder meer afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur. Heb je het snel warm ‘s nachts of juist altijd koud? Ook de temperatuur van je slaapkamer en de jaargetijden spelen een rol.

 

Het enkele dekbed is een standaard dekbed dat gedurende de verschillende seizoenen zorgt voor eenzelfde warmte. Heb jij het in de zomer juist heel snel warm, maar kan het jou in de winter juist weer niet warm genoeg zijn? Dan is een 4-seizoenendekbed wellicht een goede optie. Dit dekbed bestaat uit twee delen die je ieder afzonderlijk kunt gebruiken, maar ook aan elkaar kunt bevestigen door middel van knoopjes of klittenband.

 

Het dunnere deel van het dekbed is prettig voor de warmere zomermaanden, terwijl het dikkere deel heel geschikt is op het moment dat het weer wat frisser wordt. Zodra de echte wintermaanden zijn intreden, bevestig je beide delen aan elkaar.


Kies de juiste vulling

Naast de afmeting en de warmteklasse of het type dekbed, speelt ook de vulling van het dekbed een belangrijke rol in de keuze. Er zijn verschillende typen vullingen beschikbaar, zoals synthetische dekbedden of dekbedden van ganzendons of eendendons. Elk type vulling heeft zijn eigen voor- en nadelen.

 

Een dekbed met dons houdt bijvoorbeeld goed warmte vast en zorgt voor een goede ventilatie.

 

Synthetische dekbedden kunnen geschikt zijn voor mensen die last hebben van een allergie voor huisstofmijt. Ze zijn daarnaast licht in gewicht en goed te wassen.  Een nadeel van dit type vulling is dat het minder ventileert.

 

Welke vulling voor jou geschikt is, hangt onder meer af van jouw lichaamstemperatuur. Zweet je bijvoorbeeld snel of juist niet? Maar ook jouw persoonlijke voorkeur speelt een belangrijke rol. Bezoek voor een advies op maat een van onze winkels of laat je adviseren door een van onze online-specialisten. 


Dekbedden met korting kopen

Bekijk de acties in onze webshop of in onze winkels voor alle actuele prijzen en scherpe kortingen op dekbedden.