boxspringadvies boxspringadvies

Boxspringadvies

Alle antwoorden op jouw boxspring vragen vind je hier

Wat is een boxspring precies en wat is nu het verschil tussen een ledikant en een boxspring? Wat is de gemiddelde levensduur van een boxspring en welke hoogte past het beste bij mij? Vind antwoorden op deze vragen op deze boxspringadvies pagina. 

Vind hier alle antwoorden op jouw vragen

boxspring of ledikant boxspring of ledikant

Boxspring of ledikant

Boxspring of ledikant, wat is het verschil? Ze zijn er in verschillende soorten en maten en er zijn vele kenmerken, voor- en nadelen. Ze verschillen van elkaar qua uiterlijk, ligcomfort en ondersteuning. Welk bed past er het beste bij jou? Lees het artikel over boxspring of ledikant.

levensduur boxspring levensduur boxspring

Levensduur boxspring

Een boxspring is een hele investering. De exacte levensduur hangt af van diverse factoren, waaronder de kwaliteit, het onderhoud, het soort boxspring en je eigen lichaamskenmerken. Wil jij weten hoe jouw boxspring langer meegaat? Lees dan het artikel over de levensduur van boxsprings.

Hoogte boxspring Hoogte boxspring

Hoogte
boxspring

Een boxspring bestaat uit verschillende onderdelen waaronder een box, een matras en een topper. Hiernaast kun je pootjes bestellen in verschillende materialen en kleuren. Deze pootjes bepalen de instaphoogte van je bed. Wil jij weten welke hoogte het beste bij jou past? Neem dan het artikel hoogte boxspring door.

boxspring of ledikant boxspring of ledikant

De beste
topper

Een topper is een dun matras dat je bovenop je gewone matras legt. Het gebruik van een topper brengt een aantal voordelen en nadelen met zich mee. Daarnaast heeft elke type topmatras een aantal unieke eigenschappen. Ben jij benieuwd naar welke topper het beste bij je past? Bekijk dan hier het artikel over de beste topper.

levensduur boxspring levensduur boxspring

Topper draaien en keren

Het gebruik van een topper kan de levensduur van je boxspring aanzienlijk verlengen. Het is echter wel belangrijk dat je jouw topper regelmatig draait en keert. Wil jij weten waarom dit belangrijk is en hoe je jouw topper precies moet draaien en keren? Lees dan het artikel over toppers draaien en keren.

boxspringwijzer boxspringwijzer

Boxspring informatie

Boxsprings, ze zijn er in verschillende soorten en maten. Zo zijn er diverse bedbodems met bonell- en pocketvering, elektrische of vlakke uitvoeringen en ook de toppers zijn gemaakt van o.a.  latex, traag-, of koudschuim. Wil jij weten welke boxspring bij jou past? Raadpleeg dan onze boxspringwijzer.